Fuhh!!! Merecik. Lihat 10 Foto Anak ‘The Rock’ Yang Semakin Meningkat Remaja. Cun Habis….

Sharing is caring!

Waktu berlalu sangat cepat, tak terasa 10 tahun telah berlalu. Korang ingat filem 「The Game Plan」 ? Itulah yang watak utamanya Joe Kingman yang dilakonkan oleh Dwayne “The Rock” Johnson dan seorang gadis cilik bernama Peyton Kelly yang dilakonkan oleh Madison Pettis.

Madison Pettis kini telah berusia 19 tahun dan membesar menjadi gadis cantik!

Semasa berlakon dalam filem ini, Madison Pettis baru berusia 9 tahun. Berkat lakonannya sebagai Peyton Kelly yang kelakar dan sangat aktif serta interaksinya dengan Joe Kingman sebagai ayah dan anak, memberikan kesan mendalam kepada ramai penonton.

Sejak usianya 5 tahun, Madison sudah mendapat tawaran berlakon dan menyanyi hingga menjadi bintang iklan juga! Sememangnya artis kecil yang sangat berbakat!

Sekarang dia sudah berusia 19 tahun. Di samping berlakon filem, dia juga terjun di bidang permodelan.

 

 

Dia juga pernah berlakon dalam filem keluaran Disney 「Hannah Montana」. Sehingga tahun 2016 , dia sudah berlakon sebanyak 12 buah filem.

Bukan sekadar itu, ia juga pernah menjadi pengisi suara Lion King dalam filem 「The Lion Guard」. Dia memang artis yang versatil!

 

Tahun lalu, di Gala Premier filem 「Moana」, dia dan ayah, Joe alias Dwayne Johnson, bertemu kembali. Madison yang dulu hanya seorang anak kecil kini sudah menjadi gadis remaja yang cantik, membuat aktor Dwayne Johnson merasa “sudah tua!”

Madison kini sudah memiliki seorang kekasih. Namanya Michael Porter Jr, usia 19 tahun dengan tinggi 203 cm. Dia adalah seorang superstar bola keranjang.

Sumber: Looker

Sharing is caring!