(Gambar) Ke mana Tumpahnya Kuah Kalau Tak Ke Nasi. Lihat Anak-Anak David Beckham Yang Sama Hensem Seperti Bapa Mereka…

Sharing is caring!

Ke mana Tumpahnya Kuah Kalau Tak Ke Nasi. Hal itulah yang terjadi pada David Beckham dan anak-anaknya. Memiliki persamaan dengan ayah yang tampan dan rupawan, anak ke tiga David pun mewarisi wajah kacak dan pesona yang dimilikinya. Seperti Brooklyn Beckham yang sudah digilai ramai gadis. Tak percaya? Tengok artikel dibawah.

Bukan hanya Brooklyn Beckham, Romeo Beckham juga semakin popular kerana wajah kacaknya dan kejayaannya dalam dunia modeling. Tanpa sedar Romeo pun semakin remaja yang memiliki wajah sempurna mirip wajah David dan Victoria Beckham.

Kamera paparazzi juga berhasil mengabadikan momen tatkala bekas pemain bola sepak Inggeris itu sedang minum minumannya. Di saat yang sama, Romeo juga terlihat minum air mineral langsung dari botolnya. Tentu ini menjadi sebuah pemandangan menarik yang sangat mengagumkan.

Tanpa disadari, ternyata Romeo dan David benar-benar mirip sehinggalah melakukan hal yang sama macam saudara kembar. Dengan pantas  foto-foto ini bukti mereka macam kembar ini tersebar di internet dan jadi bahan perbincangan netizen.

Like father like son, istilah itulah yang nampaknya benar-benar sesuai untuk menggambarkan chemistry di antara David dan anak ke-2 nya ini. Kemiripan di antara mereka semakin bertambah dari hari ke hari, seiring bertambahnya usia model Burberry itu.

Bukan pasangan Romeo dan David ini sahaja mempunyai kelebihan ini. Ada selebriti Holywood yang lain mempunyai anak ramaja wajah seiras. Lantas, siapa sahaja sebenarnya anak selebriti yang paling kacak dan dicintai ramai orang? Lihat artikel di bawah yang pernah kami paparkan di Hangat.com.

Sumber: Dailymail

———————————————————————————————————————————————

BONUS : LAGI KISAH SELEBRITI YANG VIRAL UNTUK KORANG!!!

3 Puteri Diraja Jelita Ini Sebenarnya Anak Kepada Pelakon Veteran Terkenal…

Disebalik penganugerahan darjah-darjah kebesaran yang dikurniakan oleh Istana Pahang kepada penerima-penerimanya termasuk selebriti tanah air, Hangat.com tertarik dengan sejarah keluarga diraja Pahang yang turut berkait rapat dengan beberapa orang selebriti.
Keluarga Besar Tengku Mahkota Pahang 
Untuk anda yang tidak tahu, Tengku Mahkota Pahang, Tengku Abdullah Sultan Hj Ahmad Shah mempunyai 10 orang cahaya mata. Hasil perkahwinan Baginda bersama Tunku Azizah Aminah Maimunah pasangan diraja ini dikurniakan enam cahaya mata, 4 Putera dan 2 Puteri.

Walaubagaimanapun, putera sulung baginda berdua,Yang Mulia Tengku Ahmad Iskandar Shah yang dilahirkan pada 24 Julai 1990 mangkat pada hari yang sama. Pasangan diraja ini juga mempunyai seorang anak angkat lelaki iaitu Yang Mulia Tengku Amir Nasser Ibrahim bin Tengku Arif Bendahara Ibrahim yang merupakan anakanda bongsu kepada Tengku Arif Bendahara Ibrahim dan isteri ketiga, Czarina binti Abdullah
3 Puteri Diraja Ini Warisi Kecantikan Bonda

 

Tengku Abdullah juga mempunyai isteri kedua yang juga pelakon veteran terkenal, Cik Puan Julia Rais. Nama Julia Rais sering kali menjadi perhatian suatu ketika dahulu menerusi drama yang dilakonkannya.


Hasil perkahwinan baginda bersama Julia Rais, baginda dikurniakan 3 puteri yang sama cantik seperti bonda mereka. Perkenalkan, Yang Mulia Tengku Puteri Iman Afzan, Tengku Ilisha Ameera dan Tengku Ilyana Tengku Abdull

 

 

 

 

Kesemua puteri – puteri baginda kini berada di England bersama bonda mereka, Cik Puan Julia Rais.

Sumber : Instagram Tengku Puteri Iman Afzan via Hangat

Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *